Mijn netflix favorieten | Films en series #24

Netflix serie tips, Netflix film tips

Het heeft even geduurd maar nu verschijnt er toch eindelijk weer een nieuwe update van de Netflix favorieten. Ik heb niet stil gezeten in de afgelopen weken/maanden en heb heel wat films en series verslonden. Een aantal daarvan licht ik graag toe in dit artikel.

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!
Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Ferry
Nu heb ik de serie Undercover al gekeken en hoorde dat er een vervolg zou komen hierop. De film Ferry gaat over de periode voor Undercover. Hoe Ferry, Ferry is geworden zeg maar. Ik vond het wel een hele goede film, er zou zeker een vervolg voor gemaakt kunnen worden omdat we nu nog niet weten hoe hij uiteindelijk zo groot is kunnen worden als destijds in de serie Undercover.

2. The woman in the Window
Dit vond ik eerst een beetje een rare film toen ik eraan begon. Maar ineens wordt je erin meegenomen en wil je blijven kijken. Niet perse een film die ik nog eens zou bekijken maar wel echt een goede film als je van spanning houd!

Netflix favorieten – Series

1. The bold type
Gaat over 3 millenails die hun carrière opbouwen bij een vrouwen tijdschrift. Maar daarnaast ook genoeg beleven in hun liefde, vriendschappen en het stadsleven. Ik vond dit echt een heerlijke serie om te kijken en zou hem ook zo opnieuw gaan kijken!

2. Fatma
Ik kan er niet in komen, deze serie pakt mij op de een of andere manier niet echt. Het gaat over een vrouw, genaamd Fatma. Ze wil weten waar haar man Zafer is gebleven nadat hij vrij is gekomen uit de gevangenis.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.