Mijn netflix favorieten | Films en series #23

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Seaspiracy
Deze nieuwe Netflix-docu gaat in op de destructieve kant van de manier waarop we met onze oceanen omgaan. Overbevissing, piraterij, plastic vervuiling en zelfs slavernij komen aan bod. Het ene feit is nog schokkender dan het ander. Nu eet ik zelf heel weinig vis (misschien 1 a 2 keer per maand), maar ben toch wel aan het denken gezet na het zien van deze film docu.

2. Athlete A
Deze film of docu gaat over de turn schandalen die zich hebben afgespeeld. Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar en de verslaggevers die de foute cultuur van USAG hebben blootgelegd. Heb echt vol verbazing gekeken, bizar hoe lang zo iemand door heeft kunnen gaan!

Netflix favorieten – Series

1. Rebecka Martinsson
Een advocate gaat voor een begrafenis terug naar haar geboorteplaats en stuit op een overvloed aan verdachte sterfgevallen, verborgen misdaden en pijnlijke herinneringen. Vond het af en toe wel heel apart en langdradig.

2. Anne+
Een Nederlandse serie over Anne, die verhuist en merkt dat zij en haar vriendin Lily uit elkaar groeien. Ze stort zich in het bruisende Amsterdam en beseft dat ze alleen zonder elkaar gelukkig kunnen worden. Vond het een hele aparte beetje gekke serie. Heb hem wel afgekeken maar dat is misschien ook puur omdat ik niets anders te kijken had.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.