Mijn netflix favorieten | Films en series #22

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Daglicht
De ambitieuze advocate Iris moet schipperen in haar rol als alleenstaande moeder en strafpleiter in soms schemerige zaken. Als ze in het huis van haar moeder Ageeth logeert, stuit ze op een duister familiegeheim. Ze blijkt een broer te hebben waarvan het bestaan altijd zorgvuldig is verzwegen. De autistische Ray zit in een tbs-kliniek, veroordeeld voor de gruwelijke moord op zijn buurvrouw en haar dochtertje. Iris trekt zich het lot van haar broer aan, ook omdat ze veel overeenkomsten ziet tussen hem en haar zoontje Aron. Ze probeert haar broer vrij te pleiten, maar in haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze nog veel gruwelijkere geheimen…

2. Heineken ontvoering
De Heineken Ontvoering is geïnspireerd op de bekendste ontvoeringszaak in Nederland. Biermagnaat Freddy Heineken wordt in 1983 samen met zijn chauffeur Ab Doderer ontvoerd door vier mannen, die 35 miljoen gulden losgeld eisen. Deze jonge criminelen, die elkaar al van jongs af aan kennen, sluiten Heineken twee weken lang op in een Amsterdamse loods.

Netflix favorieten – Series


1. New Amsterdam
De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika’s oudste ziekenhuis en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden. Echt een hele toffe serie om te kijken, had hem in 2 dagen uitgekeken!

2. Karppi
Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. In 2 seizoenen wordt je helemaal meegenomen in het leven van Sofia Karppi. Echt een aanrader als je van detective series houdt en spannende films!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #22

  1. Ik ben nog bezig met New Amsterdam. Geweldige serie! Ik probeer het wel een beetje te doseren, haha. Anders zou ik het ook zo af gekeken hebben.

Comments are closed.