Mijn netflix favorieten | Films en series #21

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. La La land
In het hedendaagse Los Angeles staat 2 artiesten voor een hartverscheurend dilemma en stuit een bitterzoete romance op carrière ambities. In deze vrolijke zang film neemt het ene liedje je mee naar het andere liedje door de hele film. Je moet er van houden maar zelf werd ik er eigenlijk wel vrolijk van.

2. Secrets of the Saqqara tomb
Nadat Egyptische archeologen een 4400 jaar onaangetaste tombe hebben opgegraven, proberen ze de geschiedenis van de buitengewone vondst te achterhalen. Ik ben dus echt gek op alles wat met piramides en mummies te maken heeft, altijd al onwijs interessant gevonden. Het is zo ongelofelijk mooi om te zien hoe ze dit ontdekken en wat voor moois er allemaal naar boven komt!

Netflix favorieten – Series


1. Queen’s Gambit
Op haar negende belandde Beth in een weeshuis. Ze blijkt heel goed te zijn in schaken en raakt verslaafd aan de groene kalmerende middelen die de kinderen daar krijgen. Wordt ze een wereldster met schaken of is dat niet voor haar weggelegd?

2. The originals
De vampier weerwolf Klaus keert na eeuwen terug en ontdekt dat de French Quarter is overgenomen door marcel. Ben hier pas mee gestart en weet nog niet echt wat ik ervan moet vinden. Het pakt mij ook niet echt om door te kijken al dwing ik mezelf om minsten een aflevering of 6/7 te kijken voor ik mag beslissen of het iets is of niet.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.