Mijn netflix favorieten | Films en series #20

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. De gelukkige huisvrouw
Lea Meijer is een vrouw die jong, mooi, rijk en gelukkig getrouwd is met Harry. Op een dag besluit Harry dat hij een kind wil. Lea stemt toe, nadat ze zijn overeengekomen dat hij haar elke avond zal nemen. En met een fulltime au pair hoeft haar leven toch niet echt te veranderen? De bevalling wordt een langdurige hel. Maar het kind blijkt gezond en Harry is dolgelukkig. Maar Lea niet.

2. Spijt
Jochem (Stefan Collier) heeft het niet makkelijk op school. Hij is het mikpunt van getreiter door het vriendenclubje van Sanne (Charlotte Bakker). Klassenleraar Tino (Dave Mantel) heeft het veel te druk met populair doen voor zijn scholieren om actie te ondernemen. Klasgenoot David (Robin Boissevain) ergert zich hieraan, maar durft er zelf ook niks van te zeggen. Dan organiseert meester Tino een klassenfeest, waar de band van David, Youssef (Brahim Fouradi), Niels (Gregory Samson) en Nienke (Fabiënne Bergmans) mag optreden. David hoopt zo indruk te maken op Vera (Dorus Witte), het leukste meisje uit zijn klas. Als dat helemaal misloopt heeft David geen oog meer voor Jochem, die extra hard te pakken wordt genomen door zijn pestkoppen. De volgende ochtend krijgt de klas van de rector te horen dat Jochem na het schoolfeest niet is thuisgekomen.

Netflix favorieten – Series

1. Self made
Het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse mevrouw C.J. Walker. Ze bouwde een haarverzorgingsimperium op en werd de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. De weg daarnaar toe was alles behalve makkelijk maar in deze serie zie je haar doorzettingsvermogen, moeilijke momenten en haar succes.

2. Bridgerton
Daphne debuteert op de Londense huwelijksmarkt. Een nieuw roddelblad maakt de high society nerveus en Simon, de begeerlijke hertog van Hastings, keert terug naar de stad. Een onwijs leuke bingwatch waardige serie die ik in 1 keer heb uitgekeken. Lady Whistledown (het roddelblad) maakt heel wat los in de Londense stad waar de meisjes allemaal een man aan de haak proberen te slaan.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #20

Comments are closed.