Mijn Netflix favorieten | Films en series #2

Netflix serie tips, Netflix film tips

In vervolg op de Netflix serie tips en Netflix film tips ga ik mijn Netflix favorieten met je delen. Een gemixt artikel met zowel series als films die ik heb gezien (uiteraard op Netflix) en die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Flipped
Bryce en Juli ontmoeten elkaar eerst als kind, toen Juli een oogje op Bryce had. Naarmate ze ouder worden lijkt hun band te kunnen uitgroeien tot iets meer. In deze komedie van anderhalf uur wordt je mee genomen in het verhaal van deze 2 personen.

2. Komt een vrouw bij de dokter
Ik denk dat inmiddels iedereen deze film al kent. De film vertelt het verhaal van Stijn; hij houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van de wereld. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit.

Netflix favorieten – Series


1. Mind hunter
Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen. Er interessante docu die je mee neemt in verschillende verhalen.

2. Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst. Het duurde erg lang voordat ik iets snapte van het verhaal, maar eenmaal gepakt is dit zeker een gave serie.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.