Mijn netflix favorieten | Films en series #18

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. De ontsnapping
Julia heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia te vertrekken naar de Portugese Algarve. Als ze daar de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt haar verleden dichterbij dan ooit.

2. Bloedlink
Bloedlink vertelt het verhaal van ex-gedetineerden Victor en Rico die een plan uitgewerkt hebben om miljonairsdochter Laura Temming te ontvoeren. Als zij wordt gekidnapt en onder gebracht wordt in een afgelegen en geluidsdichte ruimte, verschuift gaandeweg de onderlinge machtsverhouding. Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?
Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix favorieten – Series


1. The Ted Bundy tapes
Recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnames vanuit de dodencel schetsen een onthutsend portret van de bekende seriemoordenaar Ted Bundy. Deze serie/docu vond ik zelf heel erg interessant om te zien, het is echt heel apart hoe Ted Bundy dit allemaal heeft kunnen doen en ook nog eens zo lang uit handen van de politie is gebleven. Er worden veel details gedeeld en je krijgt echt een goede kijk op deze heftige zaak.

2. Evil Genius
‘Evil Genius’ is een waargebeurd misdaadverhaal dat begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek, waarna het allemaal alleen maar vreemder wordt. Het kijken van misdaadseries vind ik persoonlijk erg interessant, deze is dan ook echt een aanrader als je ook van misdaadseries houd.

Welke Netflix film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #18

Comments are closed.