Mijn netflix favorieten | Films en series #16

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

Overigens deel ik dit keer alleen films, om het goed te maken deel ik er dan gelijk iets meer dan ik normaal doe. Heb jij deze films al gezien?

1. Verliefd op ibiza
Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ’s en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.

2. New kids
Het prille begin van het legendarische New Kids succes! Dit zijn de eerste twee seizoenen die geen enkele tv zender durfde uit te zenden, maar het internet deed opblazen. De oorsprong van ‘Broodje Bakpao’ en ‘Verrekte Mongol’ uit de tijd dat de New Kids nog met z’n 6en waren, en nog verschillende karakters speelden. Huub Smit, Tim Haars, Wesley van Gaalen, Peter Vernhout, Flip van der Kuil en Steffen Haars op hun rauwst. Niet echt mijn ding, maar ik heb hem wel gekeken.

Netflix favorieten – Series

1. Outer banks
Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. Wat ze allemaal mee maken en hoe het af gaat lopen? Best een spannende verhaallijn, ééntje waarvan je wilt weten hoe het af loopt en verder gaat.

2. The letter for the king
Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden. Van het boek een brief aan de koning (was op de basisschool mijn lievelingsboek!) en nu te zien als een netflix serie!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #16

Comments are closed.