Mijn netflix favorieten | Films en series #15

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

Overigens deel ik dit keer alleen films, om het goed te maken deel ik er dan gelijk iets meer dan ik normaal doe. Heb jij deze films al gezien?

1. De Reunie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot het populairste meisje van de school liet zij Sabine plotseling links liggen. En dat was niet het enige wat zij haar aandeed… Toch voelt Sabine zich enorm schuldig: misschien zou Isabel nooit verdwenen zijn als Sabine die bewuste dag met Isabel mee naar huis was gefietst… Nu, tien jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel en komen er steeds flarden van herinneringen aan die tijd terug. Sabine begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichterbij het ware, angstaanjagende verhaal achter Isabels verdwijning.

2. Audrie & Daisy
De film Audrie & Daisy is een grimmig portret over het sociale stigma van seksuele misdrijven onder jongeren. Deze documentaire zoomt in op 2 vergelijkbare gevallen waarin een tienermeisje in dronken toestand werd verkracht, waarna foto’s en filmpjes verschenen en werden gedeeld. De 15 jarige Audrie pleegt uiteindelijk zelfmoord, de 14 jarige Daisy werd in de buurt en online zo verguisd dat ze moest verhuizen.

Netflix favorieten – Series

1. De twaalf
Twaalf juryleden, elk met hun eigen problemen, moeten beslissen over het lot van een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin en dochter te hebben vermoord. Waarbij het er in de serie op lijkt alsof de vrouw onschuldig lijkt en niets met de moorden te maken heeft, schuilt er misschien toch een addertje onder het gras. Want is ze wel echt onschuldig, of heeft ze haar beste vriendin en dochter wel vermoord?

2. I AM A KILLER
In deze documentaire vertellen ter dood veroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden. Misschien wel de meest bizarre serie die ik op Netflix heb gezien. De ene gevangene lijkt nog erger dan de ander, waarbij sommige het over een ander lijken te hebben.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Mijn netflix favorieten | Films en series #15

  1. Ik volg momenteel Undercover en 24. Heb net Emily in Paris uitgekeken. Ook erg leuk moet ik zeggen! Gek genoeg kijk ik niet zoveel films.

    1. Deze heb ik inderdaad ook allemaal al uitgekeken (oeps!), films kijk ik nu ook amper, ben momenteel bezig met een aantal docu’s.

Comments are closed.