Mijn netflix favorieten | Films en series #14

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Costa
Deze crew vol jonge, lol trappende proppers gaat in een badplaats de strijd aan met een rivaliserende club en maakt overal een feest van. Janet is een buitenbeentje en mag voor het eerst zonder ouders op vakantie, maar wel met haar zus Angela. Ze vertrekken voor 2 weken naar Salou in Spanje. Wat er zich afspeelt?

2. Oorlogsgeheimen
Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn
buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend. Maar langzaam maar zeker komen de
kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen. De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden: de Engelse piloot die op zolder verstopt zit, wie de Duitsers helpen (zoals hun eigen meester) en wie in het verzet zitten. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft. Ineens komt de oorlog heel
dichtbij…

Netflix favorieten – Series


1. The Confession killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentaire reeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen. Van de 20 moorden die hij bekende is inmiddels een andere dader gevonden. Daarbij is duidelijk dat Lucas geen vast type slachtoffer had, nog verschijnselen dat seriemoordenaars typeert. De serie schets een beeld van een falend opsporingsapparaat dat meer uit is op bekentenissen dan op de waarheid.

2. Mytho
Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen. Maar dan moet Elvira de leugen blijven volhouden. En dat maakt haar leven natuurlijk niet bepaald makkelijker. Vooral wanneer haar omgeving stukje bij beetje ontdekt dat Elvira wel eens zou kunnen liegen.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.