Mijn netflix favorieten | Films en series #13

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Footloose
Een oudje! Footloose is namelijk een film uit 1984. Het gaat over een tiener Ren die met zijn moeder van Chicago naar Bomont verhuisd. Hij maakt nieuwe vrienden en ook Ariel heeft vanaf het begin zijn aandacht. Ren is gek op muziek en dansen, maar in Bomont mag dat niet. Dominee Moore is er felop tegen omdat zijn zoon is omgekomen na een nachtje feestje. Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen om een dansavond te organiseren.

2. What the health
Deze film toont via interviews met boeren, doctoren en andere experts welk gevaar de op winst gerichte en geïndustrialiseerde voedselconsumptie vormt voor de gezondheid. De in 2017 gemaakte documentaire laat de gezondheidsimpact van consumptie van vlees, eieren en zuivel zien. Het belangrijkste doel is om te pleiten voor een plantaardig dieet en daar laten ze ook veel voorbeelden van zien. Ik vond het zeer interessant om te zien!

Netflix favorieten – Series


1. Z Nation
Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen. Het is een heel klein beetje te vergelijken met The Walking Dead maar dan iets meer amateuristisch.

2. The Movies that made us
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten. Films die aan bod komen zijn Dirty Dancing, Home Alone, Ghostbusters en Die Hard. Vooral de eerste 2 vond ik heel interessant om te zien, echt een hele andere kijk achter de schermen van hele grote films!

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #13

Comments are closed.