Mijn netflix favorieten | Films en series #12

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Letters to juliet
De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude letter to Juliet, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen.

2. Cast away
De film Cast away gaat over Chuck Noland (gespeeld door Tom Hanks). Een man die neerstort op een onbewoond eiland met zijn vliegtuig. Het verhaal is gebaseerd op het boek Robinson Crusoe. Chuck is een hooggeplaatste functionaris van het bedrijf FedEx. Hij vliegt mee met een vrachtvliegtuig, die in een storm beland. Een deel van de lading ontploft en het vliegtuig stort neer in de Stille oceaan. Overleven op een onbewoond eiland waar hij van de eenzaamheid gaat praten tegen een bal.

Netflix favorieten – Series


1. The Witcher
De hekser Geralt, een gemuteerde monsterjager, vindt het moeilijk om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters. Hij trekt als eenling door het continent en komt aan de kost door zich te laten huren om monsters te jagen. Als hij in aanraking komt met tovenares Yennefer en prinses Cirilla verandert het verhaal.

2. Ghost stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers die online staan op Netflix. Je moet er van houden, ik vond het eerlijk gezegd een beetje tegenvallen.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.