Mijn netflix favorieten | Films en series #11

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. De verbouwing
Tessa van Asselt (Tjitske Reidinga) is geslaagd te noemen: ze is zakelijk succesvol, gelukkig getrouwd en heeft een intelligente, zij het ietwat wereldvreemde, puberzoon (Alex Hendrickx). Maar haar zorgvuldig gecomponeerde wereld begint barsten te vertonen als de voortslepende verbouwing van haar huis volledig uit de hand dreigt te lopen en zij afstevent op een huwelijkscrisis. Als daarbij ook grote financiële problemen ontstaan die het voortbestaan van haar privékliniek bedreigen begint Tessa…

2. The terminal
Na aankomst in New York raakt Viktor Navorsk verwikkeld in bureaucratische problemen waardoor hij niet naar zijn geboorteland kan terugkeren en hij mag de VS ook niet in.
Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix favorieten – Series


1. De Bende van Jan de Lichte
Historische dramaserie over hoe de beruchte Vlaamse struikrover Jan de Lichte een plaatselijke held werd tijdens de Oostenrijkse bezetting van België in de achttiende eeuw.

2. Trapped
De serie Trapped is één van die Scandinavische spannende series die je gezien moet hebben. De serie gaat over een lijk dat wordt gevonden op een afgelegen IJslands eiland. In een race tegen de klonk met een politiechef de dader vinden. Juist als een zware sneeuwstorm de hele regio afsnijdt van de buitenwereld, wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn netflix favorieten | Films en series #11

  1. Ohhh, ik vind de Terminal echt zo’n mooie, maar ook zielige film, haha. Heb ‘m al een paar keer gezien. Arme Viktor wil gewoon die handtekening en dat gun ik ‘m keer op keer weer.

Comments are closed.