Mijn netflix favorieten | Films en series #10

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Beast of no nation
Als een burgeroorlog de familie uiteendrijft, wordt een West-Afrikaanse jongen gedwongen om zich bij een groep huurlingen te voegen en kind soldaat te worden. Ik krijg al weer rillingen over mijn lichaam als ik denk aan deze film. Een kind soldaat, hoe heftig dit klinkt, hoe heftig is ook deze film. Kinderen die voor hun leven getekend zijn.

2. Saving private ryan
Acht Amerikaanse Army Rangers dringen het door Duitse bezette gebied binnen in de Tweede Wereldoorlog om een soldaat te vinden wiens drie broers zijn gedood. Deze ruim 2,5 uur durende film is echt heel heftig en neemt je helemaal mee in hun spanning. De film gaat over de periode in de Tweede Wereld en de Amerikaanse Army Rangers. De film is heel erg mooi gemaakt en heel spannend, je wordt er echt in mee gesleurd.

Netflix favorieten – Series


1. Ragnarok
In het eerste, zesdelige seizoen, zien we dat Magne samen met zijn jongere broer Laurits en moeder naar het dorpje Edda verhuist. Daar is de rijke familie Jutul de baas, met een aantal fabrieken in bezit. Een onderzoek naar die fabrieken leidt al snel tot heel andere onthullingen. Maar bijzonder is ook dat Magne er al snel achter komt dat hij de belichaming van Thor is. Ik snapte eerst echt helemaal niets van deze serie. Maar dit is echt zo’n serie die je moet door blijven kijken om het verhaal te snappen. Heel mooi gemaakt, echt een Scandinavische serie.

2. Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden. Ook dit vond ik in het begin maar een rare serie. Ook echt een serie die je moet blijven door kijken om meegenomen te worden in de serie. Pas na een paar afleveringen snap je ongeveer wat er aan de hand is, waarna het verhaal echt leuk wordt om naar te kijken.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.