Mijn Netflix favorieten | Films en series #1

Netflix serie tips, Netflix film tips

In vervolg op de Netflix serie tips en Netflix film tips ga ik mijn Netflix favorieten met je delen. Een gemixt artikel met zowel series als films die ik heb gezien (uiteraard op Netflix) en die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Pak van mijn hart
Twee broers leiden het kledingverhuurbedrijf van hun vader, maar hun leven wordt overhoopgehaald door een zakenvrouw die de feestmaandtradities wil wijzigen. Een echte Nederlandse film met een pakkend romantisch verhaal.

2. Schone handen
Als haar kinderen in gevaar komen, realiseert de vrouw van een drugsdealer zich eindelijk dat ze zijn gewelddadige werk niet langer kan negeren. Ook weer een Nederlandse film, dit keer over misdaad. Je moet er van houden, maar je wordt er al snel in meegenomen.
Netflix serie tips, Netflix film tips

Netflix favorieten – Series

1. The family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington — en heeft wereldwijde ambities. Dit is een echte docu serie, je moet er van houden!

2. Workin moms
Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto. Met inmiddels 3 seizoenen, kun je deze gerust bingewatchen!

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.