Mijn netflix favorieten | Films en serie #55

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!


Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet, maar in juni besloot ik alweer om mijn abonnement een maand aan te zetten. Om hem vervolgens na die maand weer stop te zetten. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken.

Netflix favorieten – Films & Series

1. Unknown: Cave of Bones (Film)
In deze docu gaat het over een nieuw ontdekte grot die vol ligt met boten en andere materialen uit een ver verleden. Het bijzondere hieraan is, is dat het geen dieren zijn, maar lijken op mensen. Het enige verschil is de vorm van de schedel, met een veel kortere voorhoofd en ogen die meer uitstaken. Super bijzonder om te zien en mocht je interesse hebben in mummies etc dan is deze docu echt een aanrader!

2. Catching killers (Serie)
Deze serie van 3 seizoenen gaat zoals de titel al zegt over het oppakken van moordenaars. Hoe worden serie moordenaars opgespoord en opgepakt voor de daden die ze hebben gedaan. Met soms hele schokkende details is dit een serie die zeker interessant is als je van detective series/films houdt.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.