Mijn kerstboom

kerstboom
Ook ik heb dit jaar weer mijn eigen kerstboom op gezet, en het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Het is toch de kerstweek en daar hoort mijn kerstboom natuurlijk gewoon bij!
Dit jaar heb ik geen lampjes in de boom. De gekleurde lampjes vind ik niet mooi en maken het geheel behoorlijk druk. Ik wacht tot na de kerstdagen als de uitverkoop begint, dan haal ik mooie led lampjes zodat ik volgend jaar een hele mooie en rustige boom kan maken. Dit jaar had ik eerst geen zin om de kerstboom op te zetten, omdat ik geen idee heb dat het kerst gaat worden. Geen idee waarom, maar voor mijn gevoel duurt het nog wel even voordat het kerst is.
kerstboom
Zoals je kan zien heb ik een witte kerstboom met daarin gouden ballen, en een aantal houten decoraties. Er zitten namelijk de houten foto hartjes in die ik een tijdje geleden aan jullie al liet zien. Zelf vind ik dit heel erg mooi staan in de kerstboom. Misschien na de kerst ook wat meer houten decoraties inslaan voor volgend jaar!

Nog de hele week kan je genieten van een aantal kerst artikelen! Zondag sluiten we de kerstweek af en een heleboel kerstartikelen in de blogsquad. En sluit ik hem af met een heel erg lekker recept! Het is alweer een tijd geleden dat ik een recept deelde en daarom des te leuker om nu weer te beginnen met recepten delen! Maar nu eerst nog de hele week genieten van andere artikelen!

De kerstweek wordt georganiseerd samen met:
– 
Serena
Demi
Veerle
Jessica
Jessica
Maaike
handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Mijn kerstboom

Comments are closed.