Mijn kampeer wishlist! (voor de tunneltent)

lugano 6 plus van Obelink

Ja ja, ik heb ook een kampeer wishlist! Wat het inhoud en wat ik dan nog zoal zou willen hebben voor de tunneltent? Dat ga ik je natuurlijk allemaal vertellen in dit artikel. Ga jij wel eens kamperen, dan zijn er vast dingen die je de volgende keer anders zou willen of misschien nog wel mist.

Ik houd echt heel erg van kamperen! Mij maak je het gelukkigst met een vakantie in de tent. In 2020 kocht ik een grote tunneltent bij Obelink, nadat we een aantal jaren hadden genoten van een vouwwagen. Maar ik kan je wel zeggen, een tent is toch net wat leuker én in mijn beleving heb je zelfs minder nodig dan bij een vouwwagen.

Mijn kampeer wishlist!

Als het op kamperen aankomt dan heb ik eigenlijk al een volledige uitzet. Maar natuurlijk zijn er dingen die ik een volgende keer anders zou willen of er misschien zelfs bij zou willen hebben. Want zo heb ik wel een onwijs gave tunneltent, maar toen ik vorig jaar (2020) buiten zat bedacht ik me ‘als het nu zou regenen dan zouden we alleen binnen kunnen zitten’. Dus ik wilde op zoek naar een luifel of een partytent achtig idee die we dan voor de tent zouden kunnen zetten. Zou zouden we dan op z’n minst nog buiten droog kunnen zitten.
Toen er eerder dit jaar een leuke aanbieding was bij Obelink voor een luifel, die bij deze tunneltent past (overigens universeel, dus ideaal!), wisten we dat we hem gelijk moesten kopen. En zo geschiedde, weer iets van de kampeer wishlist af.
lugano 6 plus van Obelink

Maar wat staat er dan nog op mijn kampeer wishlist?
– Opvouwbare pannenset
Lijkt me dus echt onwijs handig! Nu nemen we altijd de pannen mee die we normaal gesproken ook gebruiken, maar die zijn nogal onhandig en misschien zelfs een tikkeltjes lomp voor de camping.

– Voetenbankje
Klinkt misschien veel te luxe, maar een voetenbankje klinkt wel als de ideale ontspannen vakantie! We hebben al heerlijke stoelen van Obelink en ik geloof dat je daar ook vast en zeker wel een klein voetenkrukje bij kunt kopen. Moeite waard om eens in te verdiepen toch? En je klapt ze zo in dat het amper ruimte kost.

Dat was een korte wishlist!


Ja toch, eigenlijk is het wel een hele korte wishlist. Maar misschien vul ik hem wel aan na onze vakantie dit jaar. Misschien zijn er nog dingen waar ik dit keer tegenaan loop. Of misschien ook niet en hebben we eigenlijk al zoveel handige dingen voor de tunneltent.
Het scheelt dan ook echt wel dat we eerder met de vouwwagen gingen en we daardoor al een heel complete inboedel hadden. Veel dingen die je bij de vouwwagen wel meeneemt, blijven nu thuis omdat we het simpel weg niet gebruiken of niet handig vinden in de tent. Daarnaast ga ik dit jaar weer samen met mijn moeder, wij hebben niet veel nodig voor een heerlijke rustige en vooral ontspannen vakantie met de tent!

Ga jij wel eens kamperen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn kampeer wishlist! (voor de tunneltent)

Comments are closed.