Mijn foto op glas bestelling

foto op glas

Ongeveer een maand geleden alweer dat ik een bestelling deed bij Foto op glas, een website dat foto’s op plexiglas maakt. Ik mocht een 60×40 formaat uitzoeken en bestellen, dus dat deed ik. Het resultaat laat ik je vandaag in dit artikel zien. Plus ik vertel meer over wat ik vind van deze webshop, en mijn mening is niet al te rooskleurig.

Ik ben helemaal niet zo iemand die snel ontevreden is over dingen. Sterker nog, ik heb op mijn blog nog maar 1keer geschreven over een product waar ik niet tevreden over was. Dit keer is dat helaas ook het geval, en dit licht ik hieronder graag toe. De webshop Foto op glas mag naar mijn mening nog wel iets doen aan communicatie.

Mijn bestelling

Op 14 januari had ik het eerste contact met dit bedrijf, zij hadden mij gevonden via Google, en wilde graag met mij samenwerken. Leuk, dacht ik! Op 21januari kreeg ik een kortingscode waarmee ik het product kon gaan bestellen. Ik was erg enthousiast dus wilde gelijk het product bestellen, echter lukte het niet vanwege te weinig kortingstegoed. Na 2 weken kreeg ik eindelijk een goede kortingscode waarmee ik het product als nog kon bestellen. Op 10 februari kon ik dan eindelijk het product bestellen. Dit ging verder vrij makkelijk. Je kiest een foto uit, vinkt het gewenste formaat aan, klikt op het toevoegen of niet toevoegen van extra producten (ik koos voor geen extra toevoegingen). Daarna kom je bij het bestelformulier, waarna je dient te betalen. Na de betaling ontvang je een bevestiging via de mail, en kun je online je bestelling volgen.
foto op glas

Foto op glas

Toen ik op 10 februari mijn bestelling had gedaan duurde het vervolgens 15 dagen voordat ik het product in huis had. Geheel onverwachts ook, want een bevestiging van verzending had ik ook niet gehad. Ik was gelukkig thuis toen de postbode voor de deur stond. In de doos zat geen enkel blaadje, enkel de foto op glas. Op de foto zat nog folie, die je dient te verwijderen. Dit is om de toplaag te beschermen, en er geen krasjes op komen. De foto zelf vind ik wel erg mooi geworden. De foto op glas is 5mm dik, en dus 60×40 cm groot. Dat is op zich vrij groot voor een foto, maar wel erg mooi.
Ik vind het jammer dat ik dit keer niet helemaal positief ben over een webshop, maar ook daar schrijf ik over. Zie mijn disclaimer. Zijn jullie wel eens negatief geweest over een webshop, en schreef je daar dan over op je blog? Of wat doe jij in zo’n situatie als klant zijnde? Laat het weten in de reacties.

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn foto op glas bestelling

  1. Jammer dat je niet tevreden bent over de webshop! Maar wel fijn dat het product je goed bevalt! X

Comments are closed.