Mijn netflix favorieten | Films en series #28

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. United 93
De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen. De passagiers kwamen er door gesprekken op hun mobiele telefoons achter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogen en dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C. De film laat zien hoe de passagiers besloten in opstand te komen tegen de kapers in een wanhopige poging te voorkomen dat het vliegtuig zou neerstorten.

2. El caso wanninkhof-carabantes
De Nederlands-Spaanse Rocío Wanninkhof wordt in 1999 op 19-jarige leeftijd vermoord. De voormalige partner van haar moeder, María Dolores Vázquez, belandt in de gevangenis zonder solide bewijs dat haar schuld aantoont. De Spaanse bevolking eist gerechtigheid, denkende dat María veroordeeld is vanwege discriminatie en haar seksualiteit. Vier jaar later wordt het levenloze lichaam van een ander tienermeisje gevonden: Sonia Carabantes. De politie vindt de moordenaar en ontdekt dat hij ook verantwoordelijk is voor de moord op Rocío Wanninkhof.

Netflix favorieten – Series


1. La catedral der mar
Het verhaal speelt zich af in het Barcelona van de veertiende eeuw. Arnau Estanyol is vastbesloten rijkdom te vergaren, ondanks de zware tegenwerkingen die hij te verduren krijgt. Als baby werd hij ternauwernood door zijn vader gered van een leven als slaaf. Hij groeit op in de oude binnenstad van Barcelona, waar een kathedraal in aanbouw is, en raakt bij de werkzaamheden betrokken. Hij stuit al snel op minachting van de adel en achterdocht van de inquisitie.

2. Quien mato a Sara
Zijn zus kwam om bij een bizar “ongeluk”, waarvoor hij de schuld kreeg. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd, zal Alex Guzmán de donkerste geheimen van de Lazcano-familie onthullen en voor niets stoppen totdat iedereen verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daden.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.