Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – september 2021

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (September 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – September 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

  • Storm rising
    Storm Rising presenteert een heel jaar aan noodweer in één seizoen. Van tornado’s in maart in de VS tot modderstromen in december in Midden-Amerika. We gaan mee met stormjager Reed Timmer en z’n team. Sommige beelden zijn ronduit eng om te bekijken, het idee om midden in zo’n storm in een auto erin te rijden vind ik alles behalve iets om zelf te doen. Nee ik blijf liever binnen en kijk dit wel op tv!
  • Little people, big world
    Deze serie volgt het leven van de Roloffs, ze zijn kleine mensen. Dit programma is er elke woensdagavond op (TLC) voor een aantal weken. Dit neem ik altijd op en kijk het in mijn pauze’s terug.

Is dat alles?


Op TLC kijk ik ook (terug in mijn pauze’s) de serie Doubling down with the Derricos. Dit grote gezin met voornamelijk tweelingen, vijflingen etc krijgt te maken met een aantal moeilijke momenten. Ik vind dit vooral leuk om te kijken omdat ik die kinderen echt zo onwijs lief vind voor elkaar. Zelden zulke lieve kinderen gezien! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.