Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – oktober 2022

fulltime ondernemer,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Oktober 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Oktober 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Expeditie Robinson
Eindelijk is hij weer begonnen (inmiddels ook alweer een paar afleveringen verder), en ik moet zeggen dat dit echt een leuk seizoen is. Erg leuk dat er 3 kampen zijn waarvan 1tje met een iets luxer eiland.

2. De avondshow van Arjen Lubach
Dit vind ik nu echt een leuk programma! Meestal kijk ik het de volgende ochtend terug tijdens het doen van mijn mail of het uitprinten van de bestellingen.

Is dat alles?


Ja dat is alles! De afgelopen weken kijk ik eigenlijk helemaal geen tv meer, behalve dus in mijn pauze het programma wat ik hierboven heb benoemd.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.