Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – oktober 2021

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Oktober 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Oktober 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

  • Expeditie Robinson
    Yes, heerlijk programma die er dit jaar maar liefst 2 keer per week op is. Namelijk op donderdag en zondagavond. We volgen die jaar 2 groepen, de bekende kamp Noord en Zuid met bekende Nederlanders, maar er is nog een groep! Er doet ook een groep met oud deelnemers mee op een totaal ander eiland. Ik vind dit echt een succes en ben blij dat het twee keer per week op de tv te zien is!

  • Little people, big world
    Deze serie volgt het leven van de Roloffs, ze zijn kleine mensen. Dit programma is er elke woensdagavond op (TLC) voor een aantal weken. Dit neem ik altijd op en kijk het in mijn pauze’s terug.

Is dat alles?

Ja dat is alles! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.