Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – november 2021

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (November 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – November 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

  1. Alaskan bush people
    Dit volgt de familie Brown die in Alaska een bestaan proberen op te bouwen in de middle of knowwhere! Deze serie volg ik al jaren, dit seizoen gaat over 2020 en begin 2021. Waar de vader overlijd en hun hele land afbrand. Zo onwijs erg, zou er bijna heen gaan om ze te helpen!

  2. The masked singer
    Ik vind dit echt een onwijs leuk programma! Mag van mij het hele jaar op tv zijn want het is onwijs leuk om te zien wie er in de pakken verstopt zit. Van sommige hoor je het meteen en anderen zijn weer onwijs moeilijk om te raden.

  3. Expeditie Robinson
    Vaste prik op donderdag en zondag. Heerlijk seizoen waarbij ook oud kandidaten mee doen. Ja zeker een favoriet programma! Kijk het ook echt elke donderdag en zondag.

Is dat alles?

Ja dat is alles! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.