Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – mei 2022

fulltime ondernemer,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Mei 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Mei 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

Dit is hetzelfde lijstje als vorige maand, daar ik deze tv programma’s nog steeds volg!

Expeditie Robinson All stars
Dit speciale seizoen van Expeditie Robinson met allemaal oud kandidaten is echt geweldig! Ik vind dit concept toch al erg tof om naar te kijken maar de onderlinge strijd van de oud kandidaten is ook echt grappig om te zien.

De verraders
Een nieuw seizoen van De verraders is heerlijk spannend en nog leuker dan het vorige seizoen. Ze maken elkaar helemaal gek en daardoor vertrouwd niemand elkaar meer. Of de verraders het lukt om alle getrouwe weg te spelen, ik denk het wel!

Is dat alles?


Ja dat is alles! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.