Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – Mei 2021

badkamer verbouwing

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (mei 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Mei 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maand goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Alaskan bush people
Dit programma op Discovery channel volgt de Brown family. Het loopt enorm achter in Nederland, want we kijken afleveringen uit 2019, maar ik vind het persoonlijk een hele leuke serie om te kijken. Ze leven op een verlaten stuk land midden in de wildernis en bouwen daar een bestaan op. Deze afleveringen verschijnen elke zondagavond op Discovery.

2. OutDaughtered
Dit programma op TLC gaat over Adam en Danielle Busby en hun 6 kinderen. Waarvan 5 kinderen een vijfling zijn allemaal meisjes. Dit programma volg ik al jaren en ik kan echt uitkijken naar de woensdagen wanneer er weer een nieuwe aflevering wordt uitgezonden.

Is dat alles?


Verder kijk ik eigenlijk heel erg weinig tv! Wat ik wel nog kijk naast deze programma’s is Sisterwives op woensdagavond. Maar ook The handmaids tale op Videoland (elke vrijdag een nieuwe aflevering).
En eigenlijk is dat alles voor deze maand. Nogmaals, ik kijk niet zo veel tv, hooguit een uurtje of 2 per dag als ik pauze heb.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – Mei 2021

Comments are closed.