Mijn favoriete tv programma’s op dit moment! – Maart 2021

5x bijzondere en opvallende manieren om je bedrijf / blog te promoten!, mobiele telefoon, telefoon verslaving,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – maar 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

  1. Big Brother
    Ik was vanaf het eerste moment elke avond (of eigenlijk elke ochtend erna) aan het kijken. Ik vond de groep leuk, de opdrachten en de mix van mensen. Maar helaas sinds het vertrek van een aantal bewoners neemt mijn interesse af. Ik ging van dagelijks kijken, naar 2x per week om te kijken of er nog iets interessant gebeurt was. Maar toch benoem ik hem in dit lijstje.

  2. The Bates family
    Dit is nieuw op TLC en ik ben echt fan! Het lijkt een beetje op Counting on (1 van mijn favo tv programma’s op TLC!) maar op de een of andere manier trekt dit mij nog meer. Super bijzonder zo’n groot gezin en ondanks dat dit echt best een aantal jaar achter loopt, vind ik het leuk om dit te gaan volgen. Nieuw wekelijks tv momentje op de woensdag avond.

  3. Wie is de mol!
    Deze mag natuurlijk niet ontbreken, ondanks dat gister (zaterdag) de allerlaatste aflevering alweer van dit seizoen was. Ik heb genoten van alle afleveringen en kijk uit naar volgend jaar.

Is dat alles?

Nee dit is niet alles wat ik kijk. Zo heb ik altijd wel afleveringen klaar staan van bijvoorbeeld Ghost adventures of Help my house is hunted. Iets wat ik best regelmatig terug kijk omdat deze afleveringen vaak op hele rare tijdstippen komen. Maar daarnaast kijk ik ook Nieuwe boeren, ook een super tof programma waarbij een groep mensen een boerderij runnen in Twickel. Laat dat nu eens best in de buurt zijn van waar ik woon! Lijkt mij overigens echt heel erg tof om dit te doen, helemaal zelfstandig en zelfvoorzienend. Overigens zou ik dan die ochtend maaltijden af en toe vervangen door een boterham, want elke ochtend pap dat lijkt mij nou niet echt tof.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn favoriete tv programma’s op dit moment! – Maart 2021

  1. Ik kijk ook echt niet of nauwelijks tv. En als de tv aanstaat, dan is het meestal Netflix. Het enige wat ik redelijk volg is The voice en Weet Ik Veel.

Comments are closed.