Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – juni 2022

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Juni 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Juni 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Doubling Down With The Derricos
Deze serie is er alweer een paar weken op en volgt het gezin van de Derricos. Ik kijk het niet heel actief, ik laat het opnemen en kijk het dan tussen het werk door. Vind het dus heerlijk om een serie aan te zetten tijdens het werken! Dus heel actief volg ik het niet, maar deze staat vaak aan als ik aan het werk ben. (te zien op TLC trouwens!)

2. Welcome to Plathville
Deze serie heb ik volgens mij al een keer eerder gedeeld. Het volgt de strenggelovige familie Plath. Alles behalve een makkelijke familie. Ook deze laat ik opnemen en kijk ik terug tijdens het werken. Deze serie is ook te volgen op TLC.

Is dat alles?

Ja dat is alles! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.