Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – juni 2021

webshop natural blooming

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (juni 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Juni 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maand goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

  1. Alaskan bush people
    Dit programma op Discovery channel volgt de Brown family. Het loopt enorm achter in Nederland, want we kijken afleveringen uit 2019, maar ik vind het persoonlijk een hele leuke serie om te kijken. Ze leven op een verlaten stuk land midden in de wildernis en bouwen daar een bestaan op. Deze afleveringen verschijnen elke zondagavond op Discovery.
  2. OutDaughtered
    Dit programma op TLC gaat over Adam en Danielle Busby en hun 6 kinderen. Waarvan 5 kinderen een vijfling zijn allemaal meisjes. Dit programma volg ik al jaren en ik kan echt uitkijken naar de woensdagen wanneer er weer een nieuwe aflevering wordt uitgezonden.

Is dat alles?

Verder kijk ik eigenlijk heel erg weinig tv! Wat ik wel nog heb gekeken de afgelopen weken is Snackmasters. Dat was een programma op RTL en vond ik wel een heel leuk programma om te zien. Het grappige is dat ik nu een aantal dingen heb die ik niet meer wil eten/kopen door dit programma, nu je weet wat er ongeveer in zit en hoe ze het maken. Maar ook The handmaids tale op Videoland (elke vrijdag een nieuwe aflevering) heb ik met veel plezier gekeken de afgelopen weken, kan niet wachten op het volgende seizoen!
En eigenlijk is dat alles voor deze maand. Nogmaals, ik kijk niet zo veel tv, hooguit een uurtje of 2 per dag als ik pauze heb.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.