Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – juli 2022

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Juli 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag, de afgelopen week heb ik soms nog niet eens een half uur tv gekeken. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

h3>Favoriete tv programma’s – Juli 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Welcome to Plathville
Deze serie op TLC gaat over de familie Plath in Amerika. Deze heb je al vaker voorbij zien komen deze reeks artikelen. De afgelopen weken is er weer een nieuw seizoen begonnen dus deze kijk ik terug als ik tijd heb.

Is dat alles?


Ja dat is alles! De afgelopen weken heb ik eigenlijk geen tv gekeken. Als ik op sta ’s ochtends dan staat de tv vaak op het nieuws, dat kijk ik niet echt. Vaak als ik mijn 2e kopje koffie in schenk, maak ik gelijk een boterham en ga ik vaak ook gelijk daarna naar boven (ik eet mijn brood vaak als de computer opstart). In mijn pauze tussen de middag zitten we even in het zonnetje in de tuin en verder kijk ik dus geen tv.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.