Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – juli 2021

mijn bureau, micke bureau,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (juli 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Juli 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maand goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

1. Doubling down with the Derrico’s.
Deze serie op TLC (elke woensdagavond) gaat over de familie Derrico met 14 kinderen. Wat zo bijzonder is aan dit gezin is dat het bestaat uit meerdere tweelingen (zelfs een vijfling!). De kinderen vind ik echt onwijs lief en vrolijk, erg leuk om naar te kijken!

2. Lost treasures of Egypt
Een meeslepende, actievolle en door ontdekkingen geleide reeks die internationale teams van Egyptologen volgt, die de rijkste zeebodems van de oude archeologie ter wereld blootleggen: de Egyptische Vallei der Koningen. Voor een volledig seizoen van opgravingen en met ongekende toegang tot de teams in de frontlinie van de archeologie, volgen we deze moderne ontdekkingsreizigers terwijl ze vechten tegen verzengende hitte en onherbergzaam terrein om de ontdekkingen van hun leven te doen. Kunnen de ontdekkingen van het team de oude geschiedenis herschrijven?
Ik durf niet te zeggen of er momenteel nog nieuwe aflevering uitgezonden worden, ik heb deze laten opnemen en kijk deze dus momenteel terug.

Is dat alles?


Verder kijk ik eigenlijk heel erg weinig tv! Heel soms kijk ik ook nog Ghost Adventures, een serie die op Spike wordt uitgezonden (ook deze laat ik opnemen). En daarnaast is het enige wat ik af en toe kijk het programma van miljuschka, zij heeft een heerlijk bak programma.
En eigenlijk is dat alles voor deze maand. Nogmaals, ik kijk niet zo veel tv, hooguit een uurtje of 2 per dag als ik pauze heb.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.