Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – augustus 2021

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Augustus 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Augustus 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maand goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt! (dit zijn dezelfde programma’s als vorige maand.

1. Little people big world
Dit tv programma op TLC kijk ik al jaren. Eindelijk is er weer een nieuw seizoen, namelijk het begin van 2020. In dit programma volg je de familie Rolof, een gezin van kleine mensen (geboren met dwerg groei).

2. Return to Amish
Dit is ook zo’n programma wat ik al jaren volg en waar eindelijk weer een nieuw seizoen van is begonnen. In Return to Amish volg je een aantal mensen die uit de Amish wereld zijn gestapt of daar uit willen stappen. Heel boeiend om naar te kijken!

Is dat alles?


Ja eigenlijk wel, zoals ik al schreef hierboven kijk ik maar heel weinig tv. Het is misschien nog geen 2 uur per dag en eigenlijk alleen als ik pauze heb tussen de middag en hooguit na het avond eten. In plaats van tv kijk ik elke avond voor het slapen gaan wel naar Netflix. Daar kijk ik graag series die je ziet in de Netflix favorieten die op mijn blog verschijnt.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn favoriete tv programma’s op dit moment – augustus 2021

  1. Ik kijk ook vrijwel geen tv omdat ik het tegenwoordig vrij saai vind. Wel kijk ik regelmatig B&B Vol Liefde. Dat vind ik dan wel weer lekker wegkijken.

Comments are closed.