Mijn favoriete tv programma’s op dit moment! – April 2021

mond verbrand

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (april 2021) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – April 2021

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maand goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

  1. De verraders
    Wat een heerlijk programma is dit! Kijk hem wel terug de volgende dag want hij is best laat op zaterdagavond op tv. Het is vergelijkbaar met Wie is de mol, alleen weet jij als kijker wel wie de verraders zijn. Blij dat er ook een 2e seizoen gaat komen!

  2. Sisterwives
    Dit programma op TLC is weer begonnen, loopt wel echt een hele tijd achter. De afleveringen die momenteel op de woensdagavond zijn, zijn nog voor de hele crisis wat alweer ruim een jaar bezig is. Maar wel heel benieuwd hoe het verder gaat met deze ‘aparte’ familie.

Is dat alles?


Nee dit is niet alles wat ik kijk. Zo heb ik altijd wel afleveringen klaar staan van bijvoorbeeld Ghost adventures, zij hebben nu 4 speciale quarantaine afleveringen. Iets wat ik best regelmatig terug kijk omdat deze afleveringen vaak op hele rare tijdstippen komen. Daarnaast heb ik ook wat afleveringen laten opnemen over Mummies. Ben altijd al geïnteresseerd geweest in en het schijnt dat er weer nieuwe afleveringen voorbij komen op Discovery. En eigenlijk is dat alles voor deze maand. Nogmaals, ik kijk niet zo veel tv, hooguit een uurtje of 2 per dag als ik pauze heb.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn favoriete tv programma’s op dit moment! – April 2021

  1. Ik kijk ook amper tv. Vind persoonlijk de programma’s niet zo boeiend meer tegenwoordig haha!

Comments are closed.