Mijn favoriete tv programma’s – november 2022

fulltime ondernemer,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (November 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – November 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Expeditie Robinson
Bijna afgelopen ondertussen maar ik vind dit seizoen echt heel tof!

2. De avondshow van Arjen Lubach
Dit vind ik nu echt een leuk programma! Meestal kijk ik het de volgende ochtend terug tijdens het doen van mijn mail of het uitprinten van de bestellingen.

3. Sister wives
Deze serie is weer begonnen en gaat over de familie Brown in Amerika. Kody heeft 4 vrouwen en 1tje daarvan is nu van hem gescheiden. Ik volg deze serie al jaren en vind het echt bizar dat iemand zoveel vrouwen kan en wil hebben.

Is dat alles?


Ja dat is alles! De afgelopen weken kijk ik eigenlijk helemaal geen tv meer, behalve dus in mijn pauze het programma wat ik hierboven heb benoemd.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.