Mijn favoriete tv programma’s – Januari 2023

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand, de eerste maand van dit jaar (Januari 2023), zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.


Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Januari 2023

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Wie is de mol
De allereerste aflevering van Wie is de Mol 2023 hebben we op 7 januari gehad. Heerlijk, mijn lievelingsprogramma is weer op tv. Dit jaar ga ik geen molblog schrijven omdat ik niet weer elke week in het weekend de hele avond bezig ben met het schrijven en ontrafelen van hints. Dit jaar ga ik gewoon genieten van het nieuwe seizoen.

2. Big brother
Net een paar dagen is het nieuwe seizoen begonnen. Ik ga dit niet heel intensief volgen, maar af en toe kijk ik dit als ik even iets anders wil doen dan werken.

Is dat alles?


Ja dat is alles! De afgelopen weken kijk ik eigenlijk helemaal geen tv meer, behalve dus in mijn pauze het programma wat ik hierboven heb benoemd.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.