Mijn favoriete tv programma’s – December 2022

fulltime ondernemer,

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand, de laatste maand van dit jaar (December 2022), zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag. Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – December 2022

Het leek mij wel een leuk idee voor een nieuwe serie. Omdat deze vorige maanden goed is bevallen, blijf ik hiermee door gaan! Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

1. Expeditie Robinson
De laatste aflevering komt eraan, maar wat was dit een onwijs tof seizoen!

2. The masked singer
Een heerlijk programma! Naast WIDM en Expeditie Robinson echt mijn favoriete programma op tv die ik ook altijd kijk!

Is dat alles?


Ja dat is alles! De afgelopen weken kijk ik eigenlijk helemaal geen tv meer, behalve dus in mijn pauze het programma wat ik hierboven heb benoemd.

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.