Mijn favoriete tv programma op dit moment | januari 2022

tv programma's

Ik kijk maar weinig tv omdat ik daar eigenlijk gewoon geen tijd voor heb. Maar als ik dan wel tv kijk, dat zijn vaak in mijn pauzes of in de avond, dan heb ik zo mijn favoriete tv programma’s. Welke dat deze maand (Januari 2022) zijn en waarom dat lees je natuurlijk in dit artikel.

Zoals ik al schreef, ik kijk niet echt veel tv, misschien hooguit 2 uurtjes per dag (dit is in mijn pauze tussen de middag of in de avond net voor ik ga slapen). Valt mee toch? Maar als ik dan tv kijk dan heb ik wel een aantal programma’s die ik graag kijk. Zo zorg ik er altijd wel voor dat er een aantal standaard programma’s worden opgenomen die ik dan op een tijdstip dat het mij uitkomt, kan terugkijken.

Favoriete tv programma’s – Januari 2022

In 2021 ben ik begonnen met deze nieuwe serie. Elke maand mijn favoriete tv programma’s van dat moment benoemen. Waarom kijk ik juist deze programma’s, maar ook wat voor soort programma’s ik vaak aanzet. Ben benieuwd of jij één van deze tv programma’s ook kijkt!

  1. Wie is de mol
    Ja eindelijk is mijn favoriete programma weer op tv! Elk jaar, al jaren lang kijk ik Wie is de mol. Schrijf er ook al een aantal jaren artikelen over en op 1 Januari begon het weer. Wat een heerlijk seizoen, met dit jaar wel iets heel speciaals, want kijkers konden mee beslissen met bepaalde dingen. Heel benieuwd wie de mol blijkt te zijn

  2. Sister wives / plathville
    Beide die bijna is afgelopen maar ik vind dit echt leuk om te kijken. Sister wives en Plathville heb ik beide al vaker gedeeld en vind ik leuk om te volgen. Beide overigens te zien op TLC.

Is dat alles?


Ja dat is alles! Nogmaals ik kijk hooguit 1 of 2 uurtjes tv per dag en dat zijn eigenlijk altijd opgenomen programma’s. Dit kijk ik dan terug in de middag pauze, tijdens mijn lunch of in de ochtend nadat ik ben opgestaan. En de laatste tijd kijk ik ook vaak iets terug als ik in bed lig net voor ik ga slapen. Ik kom echt tijd te kort op een dag!

Welke tv programma’s kijk jij op dit moment?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.