Mijn favoriete series op Netflix

sos familietag

Ik heb al menig serie op Netflix verslonden, dus tijd om eens mijn favoriete series op Netflix met jullie te delen. Wat vind ik echt een aanrader, en zou jij ook eens gezien moeten hebben. In dit artikel deel ik mijn favorieten, en laat ik je kennis maken met een aantal hele verslavende series die op Netflix te zien zijn.

Netfix, is mijn vriend nu ongeveer een jaartje. Ik begon in eerste instantie met Netflix vanwege Pretty little liars, die ik graag wilde zien. Na mijn maand gratis, ben ik nooit meer gestopt, en heb ik menig ander serie ook al gezien. Hieronder deel ik graag mijn favorieten met jou. Het is een gevarieerd aanbod, wat eigenlijk precies Netflix weerspiegeld.

Favoriete series op netflix

Pretty Little liars
Ik denk dat iedereen ondertussen deze serie al wel kent. Jeetje wat is het spanendn, en binnenkort kunnen we gaan genieten van de aller laatste afleveringen. Want ze stoppen ermee, en wij zullen er dus achter gaan komen hoe de vork in de steel zit. Een hele leuke meiden serie mocht jij hem nog niet gezien hebben. Zelf heb ik hem als zeer verslavend ondervonden.

Call the midwife
Een hele leuke serie over de voedvrouwen van de jaren 1950 in het arme East Londen. Je ziet de veranderingen, en volgt het leven van de nonnen in Nonnatus huis, en het leven van de voedvrouwen.

Land Girls
Een serie die gaat over de 4 leden van de Women’s Land Army die tijdens de 2e wereld oorlog op het landgoed Hoxley werkte. Je volgt ze op de voet waarin ze zowel hoogte als dieptepunten mee maken. Een hele leuke serie!

Bates motel
Het verhaal van Norman Bates, die nogal een raar en apart jongetje is. Samen met zijn moeder openen ze een hotel waarmee ze verschillende misdaden ondergaan. Een hele leuke spannende serie.

Orange is the new black
Waarschijnlijk kent ook iedereen deze serie. Het gaat over een vrouwengevangenis, waar onwijs veel dingen gebeuren.

Broadchurch
Een serie waarin een vermoorde jongen in het plaatsje Broadchurch voor veel opschudden zorgt. Lokale rechercheurs Ellie en Alec gaan op onderzoek uit, en ontdekken nog veel meer vreemde dingen.

Nashville
Gaat over de country legende Rayna James, en de jonge diva Juliette Barnes. Een hele leuke serie waarin veel gezongen wordt.

Gossip Girl
Een heerlijke meiden serie. Zelf ben ik nog bezig met de serie. Een anonieme blogger bekijkt en beschrijft het leven van de leerlingen van een privéschool in Manhattan.

Once upon a time
Mijn meest favoriete serie in deze lijst. Once upon a time gaat over hoe de sprookjes in het ‘echte’ leven werkelijkheid worden. In het stadje Maine gebeuren de raarste dingen, die allemaal te maken hebben met Emma Swan. Alleen moet ze daar zelf nog achter zien te komen.

Dit zijn nou mijn favoriete series op Netflix, wat zijn die van jou? Welke series moet ik echt nog kijken volgens jou, en welke heb jij al gezien van dit lijstje? Laat het weten hieronder in de reacties.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn favoriete series op Netflix

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen één van deze series ken. Ik kijk eigenlijk vrij weinig series. Maar een aantal staan wel op de lijst om te gaan kijken binnenkort.

    Zelf ben ik helemaal weg van de walking dead. En de serie client list, deze vond ik zeer verslaven en kon er dan ook niet mee stoppen.

    1. Zeker even opzoeken! Heb Walking dead wel een stukje gezien, maar is niks voor mij. Client list heb ik nog niet gezien. Maar ga hem zeker opzoeken.

Comments are closed.