Mijn favoriete producten op dit moment

favoriete producten

Op dit moment heb ik een aantal favoriete producten die ik heel erg fijn vind en die ik graag met jullie wil delen. Wat zijn jou favoriete producten op dit moment? En welke producten kun jij mij aanraden na het lezen van dit artikel?

Soms heb je een periode waarin je een product die je al een tijd hebt liggen ineens weer veel gaat gebruiken. Dat moment had ik nu met een aantal producten. Hoe het komt, geen idee maar ik vind ze oprecht heel fijn. Het zijn niet alleen producten voor mijn gezicht maar ook andere producten. Maar dat volgt vanzelf.

Favoriete producten

favoriete producten
Soms heb ik momenten dat ik een product even gebruik en daarna heel lang laat liggen. Zo ook foundation, ik heb er echt een haat-liefde verhouding mee. Toch vind ik deze foundation van Revlon best fijn, behalve dat hij niet mega perfect werkt voor de droge huid. Al is hij wel de beste die ik tot nu toe gehad heb.
Daarnaast gebruik ik ook heel graag het Sleek bad girl palette met mooie donkere herfst/winter kleuren. Laatst nog maakte ik hier een simpele makeup look mee.

Verder staat op mijn favoriete producten lijstje ook Essence longlasting lipstick matt nummer 15 oh so matt! Deze mooie neutrale matte lipstick draag ik regelmatig. Uiteraard de Essie nagellak nummer 463 off the wall. Deze prachtige roze kleur vind ik echt heel fijn. 2 laagjes en hij zit perfect voor een paar dagen.
favoriete producten
Als geurtje draag ik de laatste tijd dit geurtje van Ritals. Het flesje is alleen al heel schattig en mooi vind ik. Het is een zoete geur die lang blijft hangen. Erg fijn! Als dagcreme gebruik ik nu een tijdje de dagcreme van het merk Camille. Een creme voor alle soorten huidtypen die zorgt voor extra vitamine E en een fijne verzorging geeft aan de huid. Mijn droge huid knapt er een heel stuk van op.

Heb jij een aantal favoriete producten op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.