Mijn favoriete outfits van de laatste tijd!

makkelijke vakantie outfit

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik elke week een nieuwe outfit probeer te delen. Maar dit keer kwam het er echt niet van. Ik was ziek en daardoor kwam er een behoorlijke achterstand in mijn planning, vervolgens had ik het erg druk met de webshop en moest ik nieuwe voorraad inkopen en verwerken. Daarom vandaag mijn favoriete outfits van de laatste tijd!

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de laatste weken (als niet maanden, inmiddels) redelijk vaak hetzelfde uit de kast trek. De outfits die ik in dit artikel laat zien, die pak ik er de laatste weken erg vaak bij.

Mijn favoriete outfits

Als eerste outfit mijn favoriete (lievelings!) broek van Lidl, deze draag ik echt elke week en het liefst nog elke dag haha.

Als volgende outfit is dat zeker met dit warme weer, het broekrokje en shirtje van My-Jewellery.
broderie top met skort

Als laatste is het de outfit van de foto hieronder. Een simpele zwarte legging met daarop een topje of shirtje. Op de foto hieronder combineer ik het ook met een vestje maar dat hoeft met deze temperaturen niet perse!
makkelijke vakantie outfit

Heb jij een favoriete outfit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.