Mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd

lente zon

De afgelopen maanden zijn er al weer met enige regelmaat verschillende outfits mijn blog gepasseerd. Maar welke zijn nu eigenlijk een favoriet geworden? Welke outfits droeg ik de afgelopen tijd en waarom juist deze outfits? Mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd!

Wel vaker heb ik momenten of tijden dat ik bepaalde outfits super veel draag. De zogenoemde lievelingsoutfits kent iedereen wel, toch? Zo draag ik bijvoorbeeld de laatste weken heel graag de broeken van Lidl. Met name de high waisted broeken van Lidl vind ik echt heel fijn zitten en zijn ook prima te combineren met vele andere kledingstukken.

Favoriete outfits

De afgelopen weken kon je mij regelmatig zien in één van deze outfits. Gecombineerd met misschien wat andere items, maar over het algemeen droeg ik deze outfits zoals ik ze eerder al eens aan jullie liet zien.

do something good for yourself
Bijvoorbeeld de spijkerbroek met het zwarte shirt met de tekst ‘Do something good for yourself’. Lekker makkelijk, maar het zit gewoon erg fijn en ook als het wat frisser is trek je er makkelijk een vest overheen.

lente zon
Maar dan misschien nog wel de outfit waar ik het meeste van houd. Het truitje zit heerlijk, ziet er ook nog eens heel schattig uit en is ook prefect te combineren met een vest of jasje. Een paar heerlijke sneakers erbij en je kunt zo een dagje weg!

Outfits die je nog niet gezien hebt op mijn blog, maar ook zeker online gaan komen zijn de leggings van Lidl. Daarvan maakte ik vorig jaar ook al eens een blog, maar dit jaar combineer ik ze wel iets anders. Waar ik dagen heb dat ik houd van strakke truitjes, komen er ook steeds vaker dagen waarbij ik gewoon zin heb in een losse top met een vestje of een jasje. Dus er komen zeker nog leuke nieuwe outfits voorbij de komende dagen.

De outfits die ik droeg toen het kouder was


Maar nu heb ik eigenlijk alleen nog maar outfits laten zien die ik kon dragen als het wat warmer was, denk aan rond de 20 graden! De afgelopen weken hebben we ook zeker momenten gekend dat het regende en toch echt wel te fris was voor een t-shirt. Daarom leek het mij ook goed om de andere outfits ook te laten zien.

broek van lidl
Nu heb je al eens vaker kunnen zien dat ik een broek met gaten heb. Dit was ver van mijn comfortzone maar ik ben inmiddels echt helemaal fan van deze broek. Hij is makkelijk te combineren, ook als het warmer is met een shirt of topje. Maar nu combineer ik hem met een witte trui met donker blauwe strepen en knoopjes als details. Heerlijke outfit voor als het wat frisser is.

protest
Daarnaast heb ik ook best wel vaak de warme sweater van Protest aan. De trui is heerlijk warm, maar ook makkelijk te combineren en is niet al te saai. De leuke details maken de outfit gelijk wat speelser en de koukleum in mij kan dus echt genieten van deze trui!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar nog niet één keer geshopt heb! Op wat nieuwe ondergoed na, heb ik nog geen kledingstukken gekocht en omdat ‘normale’ mensen hun kleding ook vaker dragen dan 1 keer, wil ik ook vaker items die je al eens gezien hebt, terug laten komen. Die ene broek, maar dan met een andere trui of top, of die top met een andere broek of rok. Kleding is eindeloos te combineren en hoeft niet altijd hetzelfde te zijn.

Heb jij kledingstukken die je graag draagt? En heb jij al geshopt dit jaar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd

  1. Leuke outfits. Ik heb volgens mij precies dezelfde broeken van de Lidl. Ik vind ze ook super fijn zitten.

  2. Ik moest uiteindelijk wel wat kleding shoppen vanwege mijn zwangerschap. Ook dat heb ik minimaal gehouden. Zonde om daar een hele garderobe aan uit te geven.
    De protest trui ziet er tof uit!

Comments are closed.