Beauty

Mijn favoriete nagellakjes!

Ik weet niet wanneer het is gebeurd, maar het is gebeurd! Ik ben namelijk echt verslaafd aan nagellak! Momenteel heb ik zo’n 43 flesjes nagellak, van 12 verschillende merken! I know, het is niets vergeleken met de grote bloggers, maar ik vind het voor mezelf echt mega veel! Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favoriete nagellakjes zijn! Kijk je mee?
Nagellak stash Carolien
Met mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders, hele mooie plankjes om mijn nagellak op te zetten! En toen kwam ik tot de conclusie dat ik aardig veel nagellak heb! En ook de meest uiteenlopende kleuren! Er zijn wat kleuren die vaker terug komen, maar over het algemeen is het behoorlijk verschillend! En dat is misschien juist zo leuk vind ik! Ik kan altijd kiezen uit een heleboel kleuren, wat vind ik leuk, wat voor weer is het, of bij welke outfit wil ik deze nagellak gebruiken! Genoeg keuze vind ik in die 43 nagellakjes!

Even op een rijtje
– 17 Essence nagellakjes
– 4 La femme nagellakjes
– 5 Catrice nagellakjes
– 3 Essie nagellakjes
– 2 NYC nagellakjes
– 2 max&more nagellakjes
– 2 Golden rose nagellakjes
– 1 Nailsinc nagellakje
– 1 L.A. Colors nagellakje
– 1 uslu Airlines nagellakje
– 1 Ciate nagellakje
– 3 P.s. nagellakjes (Primark)

Zoals je kan zien heb ik echt veel Essence nagellakjes. Ze zijn goedkoop, hebben hele mooie kleuren, en de gel lijn vind ik prachtig! Genoeg reden dus om deze lakjes in mijn collectie te hebben! Wie weet komen er nog wel meer merken en kleuren bij de komende tijd.

Mijn favoriete nagellak op een rijtje
_DSC2854 _DSC2865
Essie nagellak
Deze 2 prachtige kleuren van Essie, vind ik zelf eg mooi. Ik draag ze dan ook geregeld, ook al zijn ze toch wat meer voor de lente en zomer! Deze gaan het volgend jaar ook weer helemaal maken! Benieuwd naar de review van deze 2 nagellakjes, en meer swatches? Klik dan hier.

_DSC2588 _DSC2555
Essence nagellak
Natuurlijk kan er in dit lijstje ook geen Essence ontbreken! Ik heb aardig wat lakjes, maar deze 2 kleuren vind ik het het mooist, en draag ik erg vaak! Meer weten over deze lakjes? Klik dan hier en hier, om meer te weten te komen over de nagellakjes van Essence.

_DSC2461
Catrice nagellak
Dit is echt een lakje wat ik deze herfst en winter vaker ga dragen. Hij is zo mooi donker, maar toch lekker opvallend! Ook heeft hij hele mooie glitters! Wil je meer weten over dit lakje? Klik dan hier.
DSC_1766
Nailsinc nagellak
Dit lakje vind ik zo mooi! Het is nude, en past eigenlijk bij elke outfit! Ook blijft deze nagellak erg lang en goed op je nagels zitten! Alles weten over dit nagellakje?  Klik dan hier.

DSC_1189
Usla Airlines nagellak
Deze ontving ik een hele tijd geleden in de Styletone box. Ik vind de diep roze kleur prachtig. Ook weer een lakje die ik deze herfst en winter vaker zou gaan dragen! Meer weten over dit lakje? Klik dan hier.

Dit waren een paar voorbeelden van lakjes die ik echt heel fijn vind. En om de meest verschillende redenen! Heb jij al deze reviews al gelezen? Niet? Nou zeker even doen! Misschien zou jou toekomstige favoriete nagellakje er ook wel tussen!
Welke kleur ga jij deze herfst en winter vaak dragen? En zit de kleur hier misschien wel tussen?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

9 thoughts on “Mijn favoriete nagellakjes!”

 1. Wat een mooie collectie heb je! Ik heb er zelf minstens het dubbele, maar draag ze zeker niet meer allemaal! 🙂
  Dat mintgroene Essie lakje is erg mooi!

  1. Dankjewel! Ja ik weet dat ik lang niet zoveel heb als de meeste mensen, maar ik vind het al behoorlijk veel 🙂 Ja dat mintgroene lakje van essie is prachtig! Echt een heel mooi lakje voor de lente/zomer! x

 2. Hey,

  Wanneer komen je tips voor bloggen? Want ik denk dat ik de tips wel goed kan gebruiken.

  Liefs

  1. Heej! Ik wilde ze vandaag online zetten, alleen is er iets met het uploaden van de artikelen. Het artikel van vandaag kwam ook pas om 9.30uur i.p.v. de ingeplande tijd (6.00uur), ik probeer het artikel zaterdag online te zetten! Liefs

Comments are closed.