Mijn favoriete eten

kip schnitzel

Ik ben dol op eten, er is maar weinig wat ik niet lust, en daarom leek het mij leuk om hier een artikel over te maken. Wat is mijn favoriete eten en wat voor rol speelt eten in mijn leven? Een leuke aanvulling op de recepten die al online staan op mijn blog! Wat lust jij graag en wat vind jij echt niet lekker?

Mijn favoriete eten


Ik ben geen echte vleeseter, er zijn maar weinig soorten vlees waar ik echt van kan genieten en die ik dan ook eet. Een aantal soorten vlees waar ik wel echt van kan genieten zijn onder andere vis, kip, rundergehakt, biefstuk, tartaar, en varkenshaas. Van de vissoorten lust ik bijna alles, laten we het er op houden dat ik nog niet alles heb geprobeerd in mijn leven. Daarnaast is kip echt mijn favoriete vleessoort, en dan het liefste een zelf gemaakte kip schnitzel. Maar kipfilet of drumsticks vind ik ook erg lekker.

Dan groente, iets wat ik ook erg graag eet. Eigenlijk lust ik alle groente behalve tuinbonen. Favoriete groenten heb ik niet echt, ik vind veel groente gewoon lekker. Zo ben ik dol op bruine/witte bonen, broccoli, gele boontjes, bietjes, spinazie, champignons en andere paddenstoelen, boerenkool, alle soorten kool en ga nog maar even verder. Qua aardappel/pasta etc., vind ik aardappelen met dille het allerlekkerste.
gofry
Mijn favoriete eten kun je ook terug vinden in de recept artikelen die ik regelmatig met jullie deel. Ik zal nooit een gerecht delen die ik zelf niet lust. Daarbij ben ik echt een zoete kauw en deel ik ook graag mijn favoriete toetjes, gebakjes, taarten, snacks en ga zo nog maar even door.

Maar ik deel natuurlijk niet alleen maar mijn favoriete eten met jullie. Ik zou ook graag van jullie willen weten wat jullie favoriete eten is. Laat het weten in de reacties, en misschien ga ik het gerecht een keer uitproberen en komt er een recept artikel van online!

Vraag: Wat is jou favoriete eten en wat lust jij echt niet?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Mijn favoriete eten

  1. Leuke blogpost, ik heb laatst ook een artikel gemaakt over mijn favoriete eten. Mijn favoriete eten is lasagna en wraps.

Comments are closed.