Mijn favoriete deodorant van Lady speed stick!

lady speed stick

De lady speed stick deodorant behoort tot de meest bekende en vooral populaire deodorant uit de Verenigde Staten en is speciaal gemaakt voor vrouwen. Met alleen maar anti-transparant deodorant in het assortiment en zijn heerlijke en vooral verrassende geuren is het echt een goede aanrader! En raad eens, ze zijn gewoon in Nederland te koop (online)! Mijn favoriete deodorant van Lady speed stick is….

Ik mocht 6 verschillende geuren van de Lady speed stick uit proberen en ik moet eerlijk zeggen dat ik gelijk verliefd werd op deze geuren. Op de verpakkingen van deze deodoranten staan wisselend van 24 uur tot 48 uur bescherming en geen witte strepen! Naast de 6 verschillende geuren die ik kreeg was ik ook wel heel erg benieuwd welke er nog meer te koop zijn. Bij Exclusively verkopen ze er een aantal en sommige zijn nu zelfs afgeprijsd voor 3,95euro!

Lady speed stick

lady speed stick
De verpakkingen zijn vrij simpel en hebben bijna allemaal dezelfde uitstraling. De paarse verpakking is wel lekker opvallend maar verder wordt ik niet heel wild van de verpakkingen moet ik eerlijk zeggen. Ik ben nu eenmaal iemand die van mooie en vooral opvallende verpakkingen houd. Maar goed, als het product goed is, maakt de verpakking vrij weinig uit toch? Op de achterkant van de deodorant staat best veel informatie. Ingrediënten, hoe je het moet gebruiken, waar je voor op moet passen en wat de belofte is. Kort maar krachtig, wat ik zelf echt heel prettig vind!

Ik heb de volgende geuren:
– Shower fresh; Een hele zachte geur die mij aan een bepaalde soort douchegel doet denken.
– Wild freesia; Ook een zachte geur die toch bloemig is.
– Daringly fresh; Een hele neutrale geur met een licht zoetje erin.
– Spring blossom; Een heerlijke licht zoete geur (echt voor de lente!).
– Powder fresh; Oke deze is precies zoals zwitsal, echt onwijs lekker!
– Fresh fusion; Een sterke geur die ik iets mannelijks vind hebben.

Mijn favoriete deodorant

lady speed stick
Mijn absolute favoriete deodorant van Lady speed stick is de Powder fresh en de Spring blossom. Beide geuren vind ik echt heel fijn. Wel moest ik even wennen aan het gebruik van deze soort deodorant want je moet namelijk aan het wieletje onder de verpakking draaien zodat de deodorant naar boven komt. Het aanbrengen is vrij simpel en vind ik ook prima. Zelf zou ik met dit soort deodorant niet iemand anders hem ook nog laten gebruiken in verband met de hygiene. Ik vind dat toch wel wat vies als iemand anders ook met deze roller over zijn/haar oksel gaat. Niet mijn ding zeg maar, daar waar ik bij een gewone spuitbus dus zou uitlenen aan een ander. Niet erg, want nu kan ik genieten van de fijne geuren van deze deodorant.

Was jij al bekend met de lady speed stick?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.