Mijn favoriete Aliexpress aankoopjes?

bubble clay mask

Ik ben een groot fan van Aliexpress, heerlijk om even op de website rond te snuffelen en vervolgens uren verder zijn. Met alweer 33 bestellingen, kan ik wel echt zeggen wat mijn favoriete Aliexpress aankoopjes zijn die ik deed. Waarom ik deze producten fijn vind, en wat ik nog meer wil bestellen dat lees je nu.

In mijn 33 bestellingen heb ik de meest uiteenlopende producten zitten. Van plantenzaadjes, tot kleding, en van sieraden tot maskertjes. Maar wat zijn nou mijn favoriete aankoopjes? En waarom?

Favoriete Aliexpress aankoopjes

Hieronder zal ik per favoriet item een beschrijving zetten. En zal ik tussen haakjes zetten hoe het product heet zoals ik hem op aliexpress heb gekocht.

Kleding:
– Sportbroekjes (Casual losse shorts) deze heb ik in het grijs, wijn rood en zwart besteld.
Het zijn onwijs fijne korte broekjes, om zowel naar buiten te dragen, of als slaapbroekje. Het verschilt wel qua kleur welke prijs je betaald, zo heb ik voor de wijn rode 2,13euro betaald, voor de zwarte 2,07euro, en voor de grijze 2,00euro. Ik zou er zeker meer van aanschaffen als deze wat gaan slijten.

– Rokjes (Womens casual elastische geplooide hoge taille pakket hip korte rok)
Dit rokje is enorm elastisch en is daarom een one size. Ik kocht een zwarte en ben daar enorm tevreden over. Voor het geld kon ik hem ook niet laten liggen, want het kostte maar 1,68euro.

Beauty producten:
– Bubble clay mask (Skin care pigskin collagen nourishing mask)
Dit masker is echt geweldig, het schuimt als je het hebt opgebracht. Het is misschien wel het meest bekende Aliexpress masker die je hebt gezien/gehoord. Ik nam de carbonated bubble, waardoor je een heerlijk schuimlaagje op je gezicht krijgt. Voor die 2,90euro meer dan het geld waard. Als het masker op is, besteld ik zeker gelijk een nieuwe!

Blog dingetjes:
– Thank you stickers (1 sheet thank you circle design kraft sticker)
Deze stickers met thank you erop zijn onwijs leuk om te gebruiken bij het versturen van pakketjes. Maar ook om mee te knutselen! Voor maar 0,26cent kreeg ik een velletje met 12 stickers opgestuurd. En dat nog gratis ook!

Plantenzaadjes:
– Alle zaadjes die ik ontving
Ondanks dat ik nog niet weet of ze wel gaan uitkomen, vind ik het wel echt geweldig dat je voor maar 0,10cent 100 zaadjes van iets in huis kunt hebben. Nu nog even afwachten tot er iets uit gaat komen, en dan kijken of het wel echt is wat het zou moeten zijn. Hier gaat zeker nog wel een apart artikeltje over komen!

Heb jij al wel eens wat geshopt op Aliexpress? Wat is jou favoriete aankoopje dan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.