Mijn Netflix favorieten | Films en series #32

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Dont look up
2 astronomen gaan op mediatour om te waarschuwen dat er een vernietigende komeet op de aarde afkomt. Maar ze worden niet serieus genomen. Ik vond het een onwijs lange rare film. Moest ook ergens denken aan het hele C gedoe waarbij je ook 2 kampen hebt. Hoe de film afloopt dat moet je zelf maar gaan kijken!

2. La casa de papel: El fenomeno
In deze docu gaat het over waarom la casa de papel uitgroeide tot een hit op Netflix. Hoe komt het dat de hele wereld zo enthousiast reageerde op de serie die gaat over een groep dieven?

Netflix favorieten – Series

1. 22 juli
Deze serie van 1 seizoen gaat over de aanslagen van 22 juli 2011 in Noorwegen. De serie belicht verschillende kanten zoals journalisten, agenten, ziekenhuis personeel. Het is gebasseerd op verhalen van mensen die dit hebben meegemaakt.

2. Kastanjemanden
In deze serie worden een aantal rare kastanje poppetjes gevonden bij een plaats delict. Je moet van dit soort series houden.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #32

Comments are closed.