Mijn ervaring met Yoors

10 redenen waarom je geen blog moet beginnen

Al eerder schreef ik een artikel over geld verdienen met bloggen. Yoors is daar zo’n voorbeeld van. Ik heb er al een aardig zakcentje mee mogen verdienen, en wil het ook graag aan jou doorvertellen. Hoe verdien je geld met Yoors, en hoe meld je je aan? Heel simpel, ik leg alles uit in dit artikel. Mijn ervaring met Yoors.

Het artikel; geld verdienen met bloggen, is zo goed bekeken dat ik er wat dieper op in wil gaan. Yoors heb ik in dat artikel ook kort benoemd, en daarin vertelde ik dat ik al 90 euro ermee had verdiend, en uitbetaald gekregen. Dat is een beste som geld vind ik zelf, en zeker niet slecht als bijverdienste. Inmiddels heb ik alweer ruim 10euro verdiend, en ben ik van plan mijn verdienste maandelijks te gaan uit laten betalen. Maar hoe verdien je daar nou geld, en hoe werkt het?

Mijn ervaring met Yoors

Yoors is een platform voor iedereen die het leuk vind om dingen te delen. Of dat nou een foto is, een blog, of een quote, het kan allemaal bij Yoors. Voor elk bericht dat je deelt krijg je 1YP punten, voor elke reactie die jij geeft krijg je 1YP punten, voor elke reactie die je krijgt krijg je 1YP punten, en sinds kort krijg je ook bij pageviews de nodige punten. Elke YP punt staat voor geld. Bij 10.000 YP punten heb je 10euro bij elkaar gespaard en kun je dit laten uitbetalen via de bank. Je hebt het geld dan binnen een week op je rekening staan.

Inmiddels heb ik alweer 13.435 YP punten bij elkaar gespaard in minder dan 2weken. Ik ben er hooguit een uurtje per dag mee bezig, en deel op Yoors de artikelen die ik hier op LiefsCarolien.nl schrijf. Zo krijgen mijn artikelen toch de nodige bereik die het verdiend. Soms deel ik het hele artikel, soms de helft en geef een link naar de rest van het artikel. Maar ik deel ook wel eens foto’s. De mensen op Yoors zijn heel aardig, en je zult merken dat je al snel een aantal vrienden maakt. Ook ik heb via Yoors de nodige vrienden leren kennen. Mocht je het leuk vinden om op mijn pagina te kijken, klik dan hier, je ziet onder andere wat ik daar allemaal geplaatst heb.

Als jij het ook leuk vind om met Yoors een extra zakcentje te verdienen, kun je je aanmelden via deze link. Dan krijgen wij allebei gelijk 125 YP punten. Zie ik jou terug op Yoors, of zit je toevallig al op Yoors, en zullen we elkaar volgen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Mijn ervaring met Yoors

  1. Wat leuk ik heb mij van de week aangemeld. Maar ik twijfelde of ik de artikelen die ik op me blog schreef daar zou plaatsen. Maar dat doe jij dus ook, misschien toch niet zo,n gek idee om dat te doen. Ben je gelijk ook daar gaan volgen.

  2. Wat een super leuke tip!! Helaas kom ik niet binnen… 🙁 Maar ik zal het nog eens proberen want het lijkt me wel super tof!

  3. Erg gezellig daar (ik volgde je al). Ben ook zeker van plan nog een poosje te blijveb. Heb daar zelf meer views en comment op blogs als op mijn eigen site

    1. Jaa ik heb je artikelen al voorbij zien komen. Ik volg jou ook 🙂 Ik heb helaas niet meer views en reacties op mijn blogs daar dan hier op mijn website. Dat vind ik best jammer, maar wie weet komt dat nog.

Comments are closed.