Mijn ervaring met Wish + leuke bestel tips!

Het is alweer een paar weken geleden dat ik een aantal bestellingen plaatste bij Wish. Misschien ken jij Wish al en ben je gewoon benieuwd welke tips ik voor jou heb, maar misschien ken je het nog niet en wil je er graag alles over weten. Waarom ik op wish bestelde, wat ik precies bestelde en wat ik voor leuke bestel tips heb voor jou? Dat lees je natuurlijk in dit artikel.

De meeste kennen natuurlijk Aliexpress wel, maar mijn favoriete winkel-app is eigenlijk Wish! Wish biedt namelijk meer dan 100 miljoen producten met soms wel hele lage prijzen. Je kunt er terecht voor leuke knutsel producten, kleding, stickers, gadgets, schoolspullen, keuken items en nog veel meer.

Mijn ervaring met Wish

Je kunt het zo gek niet bedenken of Wish heeft het wel in het assortiment. Maar hoe kom je eigenlijk aan de app? Allereerst kun je natuurlijk gebruik maken van de website. De website is voor iedereen toegankelijk en ook hier kun je gewoon gebruik maken van de zeer scherpe prijzen en de snelle bezorgservice. Echter heb je ook een app voor de mobiele telefoon. Deze kun je downloaden in de app store van jou device. Naast de normale bezorgservice bieden ze ook een express service aan. Je bestelling is dan binnen 7 tot 10 dagen geleverd (onwijs snel!).

Uiteraard ging ik ook even shoppen op de site want ik had een aantal hele leuke, toffe items gezien. Het zijn vrij uiteenlopende producten om je een goed beeld te kunnen geven wat ze allemaal aanbieden. Met meer dan 100 miljoen producten zit er vast iets tussen wat aan jou wensen voldoet.

Mijn bestel tips zijn: lees de reviews die anderen hebben achtergelaten, je kunt besparen op verzending door het af te laten leveren bij een winkelpunt. Ik ben zelf dol op de knutselspullen van Wish. Denk aan stickers, Diamond painting, organza zakjes, washi tape en meer.

Wat ik bestelde op Wish?


Ik ging voor een aantal producten uit verschillende categorieën.

1. Stickers!
Tijdens het scrollen zag ik hele gave stickers met de tekst ‘Thank you for your order!’ erop. Dit leek mij super leuk om te gebruiken bij het inpakken van mijn webshop pakketjes. Op de rol zitten 500 stickers, hiervoor betaalde ik 2 euro + 2 euro verzending. Ik ontving het item binnen 2,5 week.

2. Ketting sneeuwvlok
De iedere keer zag ik deze voorbij komen en dus ging hij ook in het winkelwagentje. Het is een ketting met sneeuwvlokje. Het vlokje heeft 6 kleine blauwe kristallen. Ik betaalde 0,42 cent voor de ketting en €1,74 voor de verzending. Deze werd al na 2 weken geleverd.

3. Keuken trechter
Dit leek mij dus onwijs handig. De huidige trechters nemen veel ruimte in en deze van siliconen kun je opvouwen (zoals de camping spullen) en daardoor heb je veel ruimte over in de kasten. Ik bestelde een roze en betaalde hiervoor niets, behalve €2,91 verzendkosten.

4. Set van 3 spatels
Omdat ik alles op dezelfde dag bestelde was ik benieuwd of ook alles rond dezelfde tijd aan zou komen. Helaas wacht ik nog steeds op deze set (inmiddels 4 weken onderweg).

5. Een opvouwbare wasmand
Ook hierop ben ik nog aan het wachten. Inmiddels ook 4 weken onderweg.

Heb jij al iets op Wish besteld?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn ervaring met Wish + leuke bestel tips!

  1. Fijne shoptip.
    Wat een snelle levering nu iedereen aan het webshoppen is….

Comments are closed.