Mijn ervaring met Weablog.com

10 redenen waarom je geen blog moet beginnen

Om eens dieper in te gaan op het geld verdienen met je blog, deel ik vandaag mijn ervaring met weablog. Daar verdiende ik al een aardig blogcentje mee, dus tijd om mijn ervaring te delen. En wie weet is het ook wel iets voor jou! Want wie wilt er nou niet een extra centje verdienen met iets wat hij/zij leuk vind om te doen. Mijn ervaring met Weablog.com.

Ik kwam deze manier van geld verdienen met je blog tegen op een Facebook groep voor bloggers. Ik besloot om het zelf eens te proberen, en heb inmiddels 2 betaalde opdrachten via hun geschreven. Ze hebben maar minimale eisen, en je kunt het keyword en de link eenvoudig in elk oud artikel invoegen. Hieronder zal ik het iets uitgebreider uitleggen.

Wat is het eigenlijk?

Hoe werkt dat nou eigenlijk? Die vraag kreeg ik als ik vertelde dat ik geld verdiende op deze manier. Heel simpel. Je meld je aan via de site (meld je aan als blogger), vul zo compleet mogelijk je gegevens in. Hierin wordt gelijk je website beoordeelt, en zie je gelijk hoeveel geld je voor een artikel krijgt. Ik kreeg in het begin 122euro, en dat bedrag is nu bijgesteld naar 70euro. Dit veranderd elke keer, gezien ook je google waardes (DA/PA) naar beneden gaan, of naar boven.

Eenmaal ingelogd zie je een eenvoudig scherm met 3 grote vlakken. Vind beschikbare opdrachten – Bekijk opdrachten – Overzicht van betalingen, staan hier groot afgebeeld. Aan de zijkant zie je een handige balk waarmee je ook de andere dingen kunt bekijken. Het belangrijkste is eigenlijk ‘Vind beschikbare opdrachten’, want je wilt natuurlijk geld gaan verdienen. Onder dit kopje staan alle opdrachten die je kunt aannemen, en hierbij staat welke eisen het moet hebben. Een voorbeeld; 200 woorden, keyword, link, en hoeveel je ervoor krijgt.

Mijn ervaring met Weablog

Zelf heb ik al 2 maal een opdracht via Weablog mogen doen. Beide keren heb ik in een oud artikel die al online stond de keyword en de link ingevoerd. Weablog gaf ook aan dat dit mag, en je hier geen problemen mee krijgt. Je hoeft dus geen nieuw artikel te schrijven. Wel zou ik persoonlijk een oud artikel pakken die past bij het onderwerp van de keyword en de link. Beide keren heb ik voor een camping website mogen schrijven, en hierover staan genoeg artikelen online op mijn blog.

Een leuke manier om met je blog extra geld te verdienen. Ik heb hier toch totaal al 192euro mee verdiend, zonder dat het mij echt veel werk heeft gekost. Aanmelden is eenvoudig, en de website is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Iedere blogger, groot of heel klein kan hier gebruik van maken!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn ervaring met Weablog.com

    1. Toen ik mij aanmelde stond er al gelijk 1 klaar. En afgelopen januari mijn 2e opdracht gehad. En nu helaas sinds toen niks meer.

Comments are closed.