Mijn ervaring met HBOmax!

HBOmax

Toen ik hoorde over HBOmax was ik onwijs benieuwd naar dit nieuwe concept. Dus ik besloot om het Basic abonnement af te sluiten en ging het testen. Wat vinden we van, is het een aanrader?

Toen ik op Instagram bij Natasja het berichtje voorbij zag komen over HBOmax begon ik een beetje te twijfelen. Vooral over wat voor soort series en films erop staan en of ik dat wel leuk vindt. Maar na haar filmpje was ik om en heb ik het abonnement afgesloten.

HBOmax het nieuwe netflix?

Ik heb sinds 2015 een Netflix abonnement en er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet even Netflix aan heb. Maar de laatste maanden komen er niet veel nieuwe films en series die ik leuk vind, of eigenlijk interessant. Dus toen ik woorden over HBO Max werd ik meteen nieuwsgierig. Ik dacht oké voor die €3,99 per maand is het zeker het proberen waard. En dit was namelijk een aanbieding in maart met je mag 50% voordeel is van je leven betaald. En voor die €3,99 is dat zeker het proberen waard, toch? Dus ik ging wat rondsnuffelen op het platform en voelt wel snel een aantal zeer interessante series. Series die speciaal gemaakt zijn voor HBO Max en dus HBO Originals zijn.

Foto maakte ik van mijn mobiel.

HBO orginals?
Wat mij betreft zijn de HBO Originals echt de moeite waard. Een beetje kent weet dat ik heel groot fan was van Pretty Little Liars en op HBO staat ook een extra serie die soort van verder gaat op dit verhaal. Het heet Pretty Little Liars The perfectionist. En werkelijk heb ik hem in twee dagen helemaal uitgekeken. Wat een heerlijk verhaal waar zeker een vervolg op gaat komen. Maar zo staan er nog meer interessante series en films op. Ook een soort spin-off van Gossip Girl en de serie gilded Age.

Maar is het wel de moeite waard?


Ik heb al Ik denk jaar of drie het middel pakket op Netflix waar je momenteel €11,99 voor betaald per maand. Maar toen ik HBO ging aanschaffen en heb rond gekeken wat daar allemaal op stond heb ik besloten om Netflix terug te zetten naar het eerste abonnement. Dus die met 1 scherm. Zeker omdat nu ik HBOmax heb veel minder Netflix kwijt en natuurlijk super zonde is van alle geld wat je dan betaald. Omdat HBOmax maar €3,99 per maand is voor het pakket waar je 3 schermen tegelijk kunt kijken vind ik dit veel betaalbaarder voor wat je krijgt. Het schijnt zelfs zo te zijn dat twee weken nadat de films in de bioscoop zijn geweest al op HBOmax komen te staan. Ik ben ook echt heel erg benieuwd wat er allemaal nog bij op komt want we zijn in principe nog in de opstartfase in Nederland maar ik heb tot nu toe nog niet echt iets gemist. De app werkt gewoon naar behoren in principe hetzelfde als Netflix en je kunt ook super makkelijk films toevoegen aan je lijst zodat je weet wat je hebt gekeken.

Zelf vind ik HBOmax is echt de moeite waard. Gelijk even een disclaimer want dit is absoluut niet gesponsord Dit is gewoon mijn mening omdat ik het een super tof nieuw concept vind dat ook nog eens betaalbaar is!

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn ervaring met HBOmax!

  1. Fijne info want ik wist niet voldoende wat het was.
    Ik heb het niet en zal het ook niet nemen….

    Een fijne dag

Comments are closed.